Qimare.nl

TRE®

TRE® - Tension & Trauma Releasing Exercises

Heb je last van spanning, stress of onrust in je lichaam dat steeds terugkomt? 
Of chronische lichamelijke klachten die niet weg willen gaan?
Dan zou TRE® een methode voor jou kunnen zijn die je helpt om deze spanning of onrust kwijt te raken.

De methode bestaat uit 7 oefeningen waarmee je een oer- oud mechanisme aanspreekt, waarmee je spanning of stress kan ontladen. Een groot voordeel van TRE ® is dat het puur lichaamsgericht ontladen van spanning is. Je hoeft niets uit te leggen of te vertellen.

TRE® oefeningen zorgen o.a. voor een toename van:
– ontspanning       – flexibiliteit
– goede slaap       – energie
– een gezonde spijsvertering en stoelgang

En helpen bij vermindering van:
– stress, zorgen en angst
– pijnlijke spieren, b.v. rugpijn, nekpijn en hoofdpijn
– chronische medische aandoeningen
– vastzitten in oude patronen

Als gecertificeerd TRE® practitioner begeleid ik je graag om de 7 oefeningen op een goede manier aan te leren. Door middel van een natuurlijk trilmechanisme in spier- en bindweefsel wordt spanning afgevoerd en zal er weer ruimte komen voor herstel. TRE kalmeert en reguleert het zenuwstelsel waardoor spanning direct afneemt en je meer rust kan ervaren. Na een aantal sessies kan je TRE thuis zelfstandig beoefenen.

Achtergr
ond TRE®
Vrijwel iedereen kent de spontane trillingen en bewegingen van het lichaam na een intense gebeurtenis of bij hevige stress. Vaak wordt dit trillen als lastig en nutteloos ervaren en proberen we het te onderdrukken. Dr. David Bercelli, de grondlegger van TRE, ontdekte dat deze trillingen juist belangrijk zijn om de spanning in het lichaam los te laten en de rust in het zenuwstelsel te herstellen. Trillen is geen onderdeel van het probleem maar een onderdeel van de oplossing. Het is onze natuurlijke herstelreflex.  De spiertrillingen die je met TRE zelf op gang brengt, worden over het algemeen als plezierig en ontspannend ervaren waardoor spanning in het lichaam direct afneemt en je meer rust kan ervaren. Als je langere tijd TRE beoefent, versterk je en verbeter je de veerkracht van je zenuwstelsel.

Meer informatie kun je vinden op de website van TRE-Nederland:  

Simone straalt rust uit en geeft me vertrouwen mijn verhaal te kunnen doen.

LUISTEREN
naar wat er werkelijk in jou leeft

Ik wil jou graag helpen om op een eenvoudige manier (weer) in balans te komen en je tools mee te geven die balans te behouden. Dat kan met bijvoorbeeld bewuster bewegen, juist ademen, goede voeding en het ontrafelen en her-programmeren van onbewuste patronen. Om zo weer de lol van het leven te gaan zien en jouw talenten te ontdekken, welke je in kan zetten voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Hieronder staat beschreven wat ik je kan bieden.

Simone heeft me eenvoudige tools aangereikt waardoor ik tot rust ben gekomen en me weer laten inzien wat mijn talenten zijn.

Gratis Kennismakingsgesprek

Weet je niet zeker welke begeleiding het beste bij jou past?

Laten we in gesprek gaan… Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en ik help je bepalen welk aanbod het beste bij je past op dit moment.

Onder deskundige begeleiding van Simone pak ik de rust, goed voor mijn body en mind.

Scroll naar boven