Qimare.nl

Hi, ik ben Simone

Luisteren naar een ander, doorvragen en vervolgens de ander helpen. Dat is mijn kracht. Ik ben er om jou te helpen jouw weg te vinden naar meer zelfvertrouwen en innerlijke rust, zodat je weer de lol van het leven gaat ervaren.

En laat de betekenis van Simone nu “luisteraar” zijn. 

De automatische modus van 'alle ballen in de lucht houden' werkte niet meer.

Terug naar de basis

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en zelf ontplooiing van anderen is altijd mijn passie geweest.
Mijn intuïtie en hooggevoeligheid hebben me altijd verteld dat dit ook bij me past.

Maar pas na een burnout in 2006 ben ik echt mijn intuïtie gaan volgen. Ik moest wel.
Ik had, zonder het in de gaten te hebben, volledig roofbouw gepleegd op mijn lichaam.
Mijn lever en nier functioneerden niet meer. Ik was op!

Alle ballen in de lucht houden; een drukke baan, verhuizen, 2 kleine kinderen, sociaal contact onderhouden, etc…. het ging niet meer.

Het moest anders. Ik moest terug naar de basis.

Vanuit rust naar mijn kracht

Mijn werkende leven begon ik als marketingdocent aan de Rijksuniversiteit in Limburg.
In de jaren die daarna volgden in het bedrijfsleven, bleef mijn focus voornamelijk gericht op de ontwikkeling en begeleiding van mensen. Alles aan de mens, gedrag, lichamelijke en geestelijke gezondheid, het fascineert me. En daar ben ik me verder in gaan verdiepen.

In 2006 kwam yoga op mijn pad en heb ik na het behalen van mijn yoga- certificaat voor volwassenen ook de kinderyoga opleiding gevolgd. Vanaf toen ben ik me naast het geven van yogalessen volledig gaan richten en ontwikkelen op het coachen van mensen, 1 op 1 in de natuur. Daarnaast geef nu ook mindfulness trainingen, adem sessies en TRE® sessies. 

Ik woon samen met mijn partner in het Gooi, in Laren. Samen hebben we drie zonen in de leeftijd van 13, 18 en 20 jaar.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, te rennen/ te golfen of een boek te lezen of film te kijken. Van reizen kan ik enorm genieten en ik houd ervan om met mijn gezin en vrienden leuke dingen te ondernemen.

Achteraf kan ik zeker zeggen dat de dip me uiteindelijk veel goeds heeft gebracht. 
Het heeft me veel bewuster gemaakt hoe belangrijk genieten is in het leven en het heeft er voor gezorgd dat ik nu weet hoe belangrijk het is om eerst goed voor mezelf te zorgen. 

Nu kan ik, naast het geven van (yoga)lessen om lichamelijke fitheid en flexibiliteit te onderhouden, ook vanuit ervaring mijn klanten helpen om op een eenvoudige manier (weer) in balans te komen, zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. 

• ik heb geleerd echt naar mezelf te luisteren en beter voor mezelf te zorgen.
• ik heb het belang van bewust bewegen, juist ademen en  juiste voeding leren inzien en ik voel me fit, flexibel en vrij.

En ik doe dit alles onder mijn bedrijfsnaam QiMare. Waarom die naam? Klik op onderstaand symbooltje en lees er meer over..

Gratis Kennismakingsgesprek

Weet je niet zeker welke begeleiding het beste bij jou past?

Laten we in gesprek gaan… Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en ik help je bepalen welk aanbod het beste bij je past op dit moment.

Thuiskomen bij jezelf - Leg een goede basis

Ontdekken wat er nu eigenlijk echt aan de hand was met me, begon met heel bewust contact maken met mezelf in het nu. Met mijn lichaam, mijn ademhaling, mij gevoelens en emoties voelen die ik zo lang niet had gevoeld, mijn hoofd leeg maken door bewust in het nu te zijn, zonder iets te willen veranderen. Regelmatig een bodyscan doen, heeft me een goede basis gegeven. Daarom heb ik deze begeleiding van een bodyscan ingesproken. Zodat ook jij kan oefenen en tot rust kan komen. 

WIL JE AL DIRECT AAN DE SLAG?

Ontvang mijn gratis Bodyscan

En ontdek wat bewust contact maken met jezelf in het nu als basis vaardigheid alvast voor jou kan doen!

Scroll naar boven