Qimare.nl

Mindfulness

De beste tool bij burn-out en andere stress-gerelateerde klachten​

Mindfulness is een methode die je leert om meer in het hier en nu te zijn en om  vanuit acceptatie om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag. Dat heeft als voordeel dat je rustiger wordt in je hoofd, je je emoties beter aan kan en de gevoelens van stress in jouw lichaam langzaam maar zeker verder afnemen. Het gevolg is dat je je eindelijk weer beter kunt focussen en concentreren op de dingen waar je nu zoveel moeite mee lijkt te hebben.

Juist door te leren heel bewust te genieten van alles wat zich in het nu afspeelt, ontstaat ook een positiever zelfbeeld en dat zal zich vertalen naar een positievere houding, meer vertrouwen in de relatie met anderen en een algeheel positiever beeld van de wereld om je heen.

In de mindfulness training ligt het accent op het doen en beleven van verschillende oefeningen die je thuis verder kan ontwikkelen en verdiepen.
Op deze manier wordt het makkelijker voor je om na
de training ook echt zelf mindful te zijn.

LUISTEREN
naar wat er werkelijk in jou leeft

Ik wil jou graag helpen om op een eenvoudige manier (weer) in balans te komen en je tools mee te geven die balans te behouden. Dat kan met bijvoorbeeld bewuster bewegen, juist ademen, goede voeding en het ontrafelen en her-programmeren van onbewuste patronen. Om zo weer de lol van het leven te gaan zien en jouw talenten te ontdekken, welke je in kan zetten voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Hieronder staat beschreven wat ik je kan bieden.

Al wandelend tussen de bomen kon ik makkelijker mijn verhaal doen.
Bijzonder hoe Simone me leerde inzien waar mijn patronen vandaan kwamen.
De tips die ik gekregen heb zijn makkelijk dagelijks toe te passen.

Gratis Kennismakingsgesprek

Weet je niet zeker welke begeleiding het beste bij jou past?

Laten we in gesprek gaan… Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en ik help je bepalen welk aanbod het beste bij je past op dit moment.

Simone heeft me eenvoudige tools aangereikt waardoor ik tot rust ben gekomen en me weer laten inzien wat mijn talenten zijn.

Scroll naar boven