Qimare.nl

Mediteren

Leren mediteren

Lang hing er een zweverige zweem rond mediteren, maar eigenlijk is er helemaal niets zweverigs aan. Je wil gewoon je hoofd wat rust gunnen.

Meditatie is niet meer dan je (drukke) hoofd en je lichaam even tot rust brengen. Dat kan op allerlei manieren, maar de basis is focus en aandacht. 

Gedachten, gevoelens en herinneringen blijven voorbijkomen en hoeven ook niet weg. Door te leren er op een afstand naar te kijken en te observeren neem je er afstand van. Zodra je merkt dat je bent afgeleid, breng je je aandacht rustig terug naar dit moment. Steeds maar weer.

In een persoonlijke sessie of in groepssessies die ik structureel aanbied leer ik je verschillende manieren om te mediteren.

Meer weten hierover? Mail me gerust. Dan maken we een afspraak.

Simone straalt rust uit en geeft me vertrouwen mijn verhaal te kunnen doen.

LUISTEREN
naar wat er werkelijk in jou leeft

Ik wil jou graag helpen om op een eenvoudige manier (weer) in balans te komen en je tools mee te geven die balans te behouden. Dat kan met bijvoorbeeld bewuster bewegen, juist ademen, goede voeding en het ontrafelen en her-programmeren van onbewuste patronen. Om zo weer de lol van het leven te gaan zien en jouw talenten te ontdekken, welke je in kan zetten voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Hieronder staat beschreven wat ik je kan bieden.
mediteren

Simone heeft me eenvoudige tools aangereikt waardoor ik tot rust ben gekomen en me weer laten inzien wat mijn talenten zijn.

Gratis Kennismakingsgesprek

Weet je niet zeker welke begeleiding het beste bij jou past?

Laten we in gesprek gaan… Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en ik help je bepalen welk aanbod het beste bij je past op dit moment.

Onder deskundige begeleiding van Simone pak ik de rust, goed voor mijn body en mind.

Scroll naar boven