Qimare.nl

Ervaringen

Wat anderen zeggen over mijn persoonlijke begeleiding en lessen

Al wandelend tussen de bomen kon ik makkelijker mijn verhaal doen. Bijzonder hoe Simone me leerde inzien waar mijn patronen vandaan kwamen. De tips die ik gekregen heb zijn makkelijk dagelijks toe te passen.

Coaching in de natuur

Ik ben eindelijk gestopt met alles altijd onder controle te willen houden. Ik kan nu ook gewoon genieten van de momenten.

Op het moment dat ik woensdagmorgen 15 december wakker werd, wist ik dat het niet meer ging. Alle druk en stress op mijn werk zorgden ervoor dat ik niet meer verder kon en dat ik me ziek moest melden. Ik had het gevoel alsof ik continue achter een rijdende trein hing, die ik los liet en me maar overgaf aan het moment. Het was net voor kerst waarbij ik toen nog het idee had in januari wel weer aan de slag te kunnen gaan. Een paar weken rust zouden wel voldoende moeten zijn. Een aantal uren per week deed ik nog werkzaamheden waarvan alleen ik wist hoe deze moesten gebeuren. Zo had ik het gevoel het werk onder controle te hebben en voelde ik me ook niet schuldig over de situatie, omdat ik toch iets nuttigs deed en het ook goed gebeurde.

Al snel werd duidelijk dat een paar weken rust niet de oplossing was, maar dat het een langere periode van het loslaten van werk zou worden. Dit had ik zeker niet gedacht en dit voelde ook erg onwennig en zorgde ervoor dat ik naar mijn gevoel mijn leven niet onder controle had. Het advies vanuit de Arbo arts was dan ook om voorlopig niet te werken en een traject met een coach in te gaan. Iets waar ik niet bekend mee was maar wel positief tegenover stond. Zo startte voor mij half januari een traject met Simone waar ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben dat ik dit heb doorgemaakt. 

Bij de start van het coachingstraject was ik kritisch en ook best sceptisch. De oefeningen en vooral het richten op de ademhaling kwamen bij mij over als iets zweverigs. Ik had in mijn hoofd nog steeds het idee na een aantal weken wel weer te kunnen gaan werken en dat oefeningen daar geen bijdrage in zouden kunnen leveren. Daarbij relateerde ik de ontstane situatie volledig op mijn werksituatie en niet op mijn privé situatie. En met de adviezen van ´ga vooral genieten en voel je niet schuldig´ kon ik erg weinig. Ik bleef dit verstandelijk benaderen en kon hier met mijn gevoel niet bij komen. Ik bleef dit bedenken vanuit een mate van nuttigheid. In mijn hoofd probeerde ik alles op te lossen en daarmee alles onder controle te hebben en perfect te doen. Totdat ik na een aantal sessies merkte dat ik rustiger werd in mijn hoofd. Af en toe niet eens in mijn hoofd was, maar in rust.

Ik kwam ook steeds meer tot inzicht dat de ontstane situatie niet alleen werk gerelateerd was, maar dat de relatie met mijn man daar ook op van invloed was. Ook op dat vlak had ik niet alles onder controle. Zoals ik dat toen benaderde. 

Langzaam aan ontdekte ik hoe gevoel kan werken. En dat de momenten van rust door bijvoorbeeld naar de ademhaling te gaan alles even kunnen neutraliseren. Dat ik niet meer in mijn hoofd blijf nadenken. Het bewust zijn van de dingen, of dit nu een wandeling is of een kopje koffie, heeft me geleerd om meer te kunnen genieten. Waarbij nu niet meer direct het nuttigheidsprincipe om de hoek komt kijken. Het voelt als een verlichting dat ik de piekerpunten een plek kan geven en/of sneller bespreekbaar maak. Waar ik eerder voor mijn gevoel alles onder controle wilde houden en perfect wilde doen en me dit veel energie kostte, kan ik nu veel meer bedenken dat ik iets goed heb geregeld en op dat moment de controle los laten en van de situatie genieten. Ik zie dit ook sterk terug in hoe ik de tijd van voorbereiding en uiteindelijk de bruiloft heb beleefd en hiervan heb genoten.

Dit alles heeft mijn leven verrijkt, zowel in mijn werksituatie als privé. Ik zou dit achteraf niet hebben willen missen en had vooraf zeker niet ingezien hoe dit zou uitwerken in mijn leven. Dankjewel Simone

~ Brigitte ~

2020 was voor iedereen een bizar jaar met veel uitdagingen. Ik heb mijn hele leven in een rijdende trein gezeten, alles aanpakken en maar doorgaan… Totdat de combinatie van het thuiswerken voor mijn opdrachtgever én thuis lesgeven aan mijn 2 jonge kinderen ineens te zwaar viel. Ik merkte dat ik een stap terug moest nemen en er voor mijn 2 meiden moest zijn, met volle aandacht. Na het eerder afronden van mijn opdracht kwam ik iets meer tot rust maar zat de oude ik nog enorm te pushen om maar van alles te ondernemen. 

De start van de zomervakantie volgde en daar kwam de klap… ik rook ineens niets meer en werd positief getest op covid-19. Gelukkig vielen de klachten verder mee, we zaten met het gezin bijna een maand in quarantaine en konden hierdoor niet op vakantie. Schuldgevoel, angst, vertrouwen in mijn eigen lijf was weg, maar ook de mentale klap van mensen om mij heen die niet bij mij in de buurt wilden komen. 

Toen ben ik met Simone in contact gekomen. De wandelingen in de bossen met haar waren zo vertrouwd en duidelijk, ik kreeg meer zelfvertrouwen. Tussendoor kon ik haar ook altijd bellen of appen. 

Ik had vroeger altijd het idee dat ik alle ballen in de lucht aan het houden was. En dat dat moest! En dat voelde erg onprettig, ik verloor hiermee heel veel energie. Nu heb ik dat niet meer. Ik doe nog steeds dezelfde taken, maar nu anders. Ik kijk er anders na. Dat heb ik geleerd door de verschillende oefeningen die we tijdens de sessies deden. Dus het voelt nu niet meer als alle ballen in de lucht houden, maar gewoon mijn dingen doen, stap voor stap. Ik kan mijn energie nu beter verdelen over de hele dag. 

Mijn leefstijl is nu flink veranderd; gezondere voeding, self-care door ’s ochtends te mediteren, regelmatig yoga te doen en te wandelen, wandelen en wandelen. 
Ook is mijn conditie verbeterd en ik maak me minder druk om wat anderen over mij denken. Ik heb ook een sessie samen met mijn partner gehad. Deze sessie heeft heel veel opgeleverd: meer begrip voor elkaar en meer besef bij ons allebei van wat we beiden hebben en wat goed gaat in plaats van wat we missen en wat nog niet goed gaat.
Heel erg bedankt Simone voor al jouw hulp.

~ Joke ~

November 2019 stond mijn leven op zijn kop, privé en zakelijk door een relatiebreuk. Ik was altijd iemand die dacht dat gewoon doorgaan het beste medicijn was, tot begin september 2020 mijn lichaam zei; tot hier en niet verder. Dit uitte zich in 10 kg lichter, hartkloppingen, paniekaanvallen & een conditie van 0, praten kon ik al niet zonder buiten adem te zijn. Ik kon nu niet anders dan niks doen, dit vond ik verschrikkelijk het voelde als falen.

Ook het gevoel wat erbij komt kijken dat niemand je begrijpt, de onmacht, dat je wilt doorgaan maar dat het gewoon weg niet kan.

Er moest iets of iemand zijn die mij hier doorheen ging helpen, zo kwam ik door online te zoeken bij Simone terecht. Heel wanhopig vroeg ik om hulp, de hulp en het begrip waar ik naar verlangde heb ik vanaf het eerst contact als heel fijn ervaren. Er werd naar mij geluisterd zonder oordeel. De coachingsessies startte met Simone Onland en na elke sessie bloeide ik weer op. Samen met Simone heb ik een weg gevonden naar een gezondere leefstijl. Het is zo belangrijk om te leren luisteren naar je lijf. Ik heb de sessies als heel prettig ervaren en zal dan ook zeker iedereen die overspannen is of gewoon spanning of stress ervaart, Simone aanraden.

~ Karin ~

Ik was kapot, compleet machteloos! Kapot van mijn werk, van mijn vriend, van afgelopen jaar isolatie gevoel en het leven dat geen voldoening gaf op dat moment. Op alle fronten voelde ik gevallen. Alleen maar mist en verwarring. Ik was constant onrustig, had veel slaap problemen en kon niet ontspannen. Ik rende van mezelf weg, er leek geen einde te zijn. Wanneer gaat dit gevoel eindelijk stoppen? Via via kreeg ik de contactgegevens van Simone en met haar hulp begon ik langzaam stappen te maken naar verbetering. Na aantal sessies begon ik al helder te kunnen zien wat de echte redenen van mijn overspannenheid waren en hoe ik deze kon aanpakken. Later kwam acceptatie van een aantal kwesties en andere storende factoren in mijn leven die me ziek maakte. In spannende momenten kwamen een aantal issues van mijn jeugd naar boven die mij belemmerde in mijn werk en relatie. Door verschillende eenvoudige technieken die Simone met me doornam heb ik daar mee leren omgaan, heb ik dingen verwerkt. 

Tijdens de coaching- sessies heb ik veel geleerd van Simone, onder andere ademhaling oefeningen, regelmatige meditatie en stil staan in het moment begon echt te helpen. Ik kreeg een positievere kijk op het leven en begon meer te genieten van momenten. Van daaruit begon ik wat meer te durven: eerder had ik zelfs in het verkeer een kloppende hart en angst dat ik de bocht niet kon nemen, maar nu heb ik dit niet meer. De innerlijke rust is nu weer terug gekeerd en ik zit veel beter en zekerder in mijn vel dan 6 maanden geleden. Ik heb nu geleerd van mezelf te houden en met mijn innerlijke zelf beter om te gaan. Niet forceren en continu rennen maar vaker rust nemen en adem halen.  Het geeft mij veel betere inzicht in nu en in de toekomst!

Dank je wel Simone.

~ Marie Louise ~

Op een vrijdagochtend op kantoor in februari 2020 zat ik in gesprek met 2 naaste collega’s. Opeens voelde ik iets in mijn waarneming veranderen en lukte het mij niet meer mij te concentreren. Mijn denkproces was van een op andere moment veel “slomer” dan normaal. Mijn collega’s hadden dit ook in de gaten. Die dag heb ik nog samen met collega’s en leidinggevende geluncht, de werkdag afgemaakt en ben ik gewoon met de motor naar huis gereden. Bij thuiskomst merkte mijn vriendin op dat ik er ontzettend terneergeslagen uit zag. Dat trof mij, want hoewel niet per se emotioneel, was dat exact hoe ik me voelde, langzaam, moe en terneergeslagen.

Ik was overspannen.

Gelukkig had ik geen moeite om mijn nieuwe leidinggevende en naaste collega’s te informeren over mijn overspannenheid. Zij waren erg schappelijk en wij besloten dat ik op rustig tempo de transitieperiode waar we als bedrijf toen in zaten zou afronden en daarna opnieuw in de nieuwe baan zou beginnen. Ik werkte als het ware op een laag pitje door, zonder me ziek te melden. Na een mooie vakantie (letterlijke aan de vooravond van de corona lockdown) stroomde ik weer in de nieuwe job in en werkte gewoon 40 uur, op een trager tempo. Ook startte ik weer met sporten, maar de sloomheid was nog lang niet weg. Fysiek en qua denksnelheid had ik een flinke tik gekregen en ik voelde dat herstel maanden in beslag kon nemen. Geluk bij een ongeluk was de lock down waardoor ik gedwongen thuis moest werken en veel tijd had om te slapen en uit te rusten naast mijn werk. Zo krabbelde ik langzaam maar zeker op en als mijn energie het toeliet werkte ik over omdat ik dat leuk vind. En als ik te moe was ging ik suf op de bank zitten. 

Voor mijn vriendin, zelf ervaringsdeskundige van een burn out, was dit  erg vervelend. Zij had me herhaaldelijk doch vruchteloos gewaarschuwd. Zelfs nu verviel ik in mijn ongezonde werkpatroon, terwijl zij voor belangrijke beslissingen niet volledig op mij kon rekenen door mijn uitputting. Hier speelde ook mee dat wij samen een huis wilden kopen en dit naast ons werk in een overspannen huizenmarkt moesten regelen (zij is als arts aan strikte werktijden gevonden). In een pittige maar terechte interventie heeft zij mij overtuigd dat ik niet op de juiste weg zat en dat mijn onstuimige manier van werken niet in balans was met mijn privé- leven. Mijn bedrijfsarts adviseerde mij een wandel coaching-traject. Ik ben toen gaan zoeken en kwam via via bij Simone terecht. In een aantal sessies leerde Simone mij eenvoudige maar effectieve mindfulness- en andere technieken. Ik ben wars van “zweverigheid” maar kan – al wandelend of als ik ga slapen – hiermee tot rust komen. Ook kan ik onderliggend gepieker en emoties herkennen, waardoor deze minder snel met mij op de loop gaan. Dit gebeurt juist wel als ik gedachteloos doorga.  Simone vroeg naar mijn voorgeschiedenis. Dat in het achterhoofd houdende richtten we onze sessies vooral op wat “nu” speelt. Kan ik hier zelf invloed op uitoefenen – en zo ja hoe – of moet ik het accepteren zoals het is? De technieken die ze aanreikte helpen me hier mild naar te kijken en zijn even praktisch als waardevol. Als we praktijksituaties bespraken, kon Simone mij ook op aanstekelijke manier tegengas geven wat mij waardevolle inzichten gaf. Daarnaast heeft Simone me geleerd enkele malen per dag een korte stop in te lassen, om de beslommeringen even los te laten en me na te gaan hoe ik me voel. Hierdoor bemerk ik sneller hoe ik echt over zaken denk en ook stop ik tijdiger met werk. Het is natuurlijk een open deur maar toch het is voor mij een “openbaring” dat ik de volgende ochtend daarna veel fitter en effectiever ben. Hiermee hebben de sessies met Simon me absoluut geholpen beter in de balans te raken en biedt het praktische handvaten voor de toekomst. 
Dank je wel Simone.

~ Jos ~

Before I started the coaching sessions with Simone I had the following problems:

 • Extreme fatigue,
 • I couldn’t exercise without being tired for multiple days,
 • I was angry,
 • I felt very pessimistic, like nothing/no one would be able to help me,
 • I was struggling with my marriage,
 • I couldn’t talk about my life or anything in detail without crying,
 • I had panic attacks.

I had worries about reintegration and I was wondering if I would ever get my energy back. 
But after 2 months of frequent sessions on the ‘hei’ with Simone I am glad to notice that:

 • Fatigue is better,  not 100% but much better than it was,
 • I can exercise if I monitor my heart rate carefully,
 • I am getting stronger physically,
 • My mind (usually) feels a lot calmer also due to the exercises Simone gave to me,
 • I can talk about life without crying,
 • I still get overwhelmed sometime, but I know how to handle the stress moments a lot better,
 • I have taken up a new hobby I never would have expected to (cold water swimming),
 • I have faith in myself that I can handle things, 
 • I haven’t had a panic attack in months,
 • I built up reintegration and it goes very well,
 • I get more balance between work and private life.

And I am very glad I do not slip back into my old thought patterns and habit of ignoring my body’s needs to please others or prioritize others.

Thank you for your advice and helpful ’tips’, Simone.

~ Rose 

Simone heeft me eenvoudige tools aangereikt waardoor ik tot rust ben gekomen en me weer laten inzien wat mijn talenten zijn.

Mindfulness

“De mindfulness cursus heeft nieuwe inzichten gegeven: bewust zijn in het moment, anders kijken naar en reageren op gedrag van anderen, innerlijke rust door de bodyscan en andere oefeningen, problemen of irritaties niet groter laten worden dan ze zijn. De sessies waren goed opgebouwd, prettig ontspannen sfeer. Ik verbaasde me hoe makkelijk ik me kon ontspannen. Al met al is het een hele goede aanvulling geweest op alle andere hulp die ik nodig heb gehad om mezelf weer terug te vinden.” 

~ Esther ~

“Ik kan iedereen een mindfulness training aanraden bij Simone. De combi mind en yoga zijn ideaal. Zij is een professional; weet de lessen goed over te brengen, geeft elke cursist ruimte voor inbreng en biedt een luisterend oor. Wat heel prettig is om buiten de cursus  een afspraak te maken voor een persoonlijke touch. Dank je Simone en veel succes.”

~ Marianne ~

“Jouw warme, belangstellende Mindfulness-cursus was een eyeopener! Gaf mij handvatten om altijd “iets” te kunnen doen, door positief de uitdagingen van het leven en mijn persoonlijkheid aan te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!”

~ Tettie M. ~

Onder deskundige begeleiding van Simone pak ik de rust, goed voor mijn body en mind!

Yoga

“Voordat ik met yoga begon, had ik het idee dat het niks voor mij zou zijn. Te zweverig en iets voor lenige mensen. Nu ik het al weer geruime tijd doe, kan ik zeggen dat dat niet zo is. Door aan yoga te doen, voel ik mij kalmer, rustiger en meer in balans. De oefeningen doe je terwijl je luistert en kijkt naar je lichaam, je hoeft niks te pushen en je doet gewoon wat je lichaam aangeeft wat prettig is. Het is fijn om alles in je lichaam op te rekken en daarna de ontspanning te voelen. Bij Simone zijn de yogalessen heerlijk; ze creëert een ontspannen sfeer en heeft een rustige, prettige stem om naar te luisteren. Bij de eindontspanning val ik altijd bijna in slaap!”

~ Esther ~

“Sinds februari 2019 doe ik een uur per week aan yoga onder de inspirerende en deskundige leiding van Simone Onland. Mijn hoofdmotief om dit te doen was: proberen wat soepeler- in ieder geval niet stijver te worden. Ik mijn hele leven veel gesport: voetbal, schaatsen, volleybal en de laatste jaren golf. Ik ben verrast door het effect van yoga op mijn lijf! En durf te stellen dat ik mij aanzienlijk soepeler voel (en ben) en als bonus ongeveer 1 kilo lichter sinds ik aan yoga doe. Dit heeft onder andere met de stimulering van spijsverteringsorganen te maken, legde Simone mij uit. Wat mij tenslotte verbaast is dat ik meestal de enige mannelijke deelnemer ben. Kennelijk heeft yoga het imago een ‘vrouwending’ te zijn. Met de kennis van nu was ik er veel eerder aan begonnen en ik durf te stellen dat mannen zich te kort doen!”

~ Leo H. ~

“Ik kom al jaren elke week bij Simone voor de yoga.
Het fijne aan Simone is dat het erg relaxed is en ze een hele fijne stem heeft om naar te luisteren. Ook kan ze dingen heel goed uit leggen waardoor het heel laagdrempelig is. Na elke yoga les is er aan het einde een meditatie waar ik me erg prettig naar voel.”

~ Angelique ~

“Iedere week een uurtje voor mezelf, even niets, alleen maar ontspannen en stil zijn in het moment. Echt een aanrader in deze hectische wereld waarin we van alles “moeten”. Onder deskundige begeleiding van Simone pak ik de rust, goed voor mijn body en mind!”

~ Esther ~

“Al enige tijd kom ik bij Simone. Een moment voor mezelf. Simone kan goed uitleggen en het is laagdrempelig. Wat ik fijn vind is dat dit een rustige manier van yoga is waarbij het belangrijk is, goed naar je lijf te luisteren. Dit is wat Simone ook met regelmaat benadrukt. Het is fijn om na afloop nog even lekker na te voelen hoe relaxed je lijf voelt.”

~ Mark ~

“In een rustige sfeer verzorgt Simone haar yogalessen, waarin ze soms inspannende oefeningen op ieders niveau en met zorg en uitleg aanbiedt. Ik ervaar tijdens de les meteen ontspanning, zowel in lichaam en geest, en krijg er positieve energie van! De yogales is voor mij een moment in de week waarin ik even niets ‘hoef’ en aan mijn lichaam en geest kan werken.”

~ Nicoline ~

Ik vind het bijzonder dat mijn lichaam in staat is zichzelf op deze manier te ontdoen van opgebouwde spanningen.

TRE®

“Ik heb twee keer meegedaan met de workshop TRE in het Brinkhuis in Laren. Het was een hele bijzondere ervaring en het heeft echt iets losgemaakt bij mij. Simone leidde ons op een fijne, rustige manier door de oefeningen. Ik kom graag terug. Ze is een echte professional. Een aanrader.”

~ Sabine ~ 

“De workshop TRE van Simone was voor mij leerzaam en prettig. Ook erg fijn dat Simone me van te voren belde. Zodat ik fysieke klachten of persoonlijke dingen kon doorgeven die ik niet met iedereen wilde delen. Na de sessie ging ik ontspannen naar huis. Later kwam moeheid naar boven, maar dat verbaasd me niet. Simone had ons al verteld dat iedereen er anders op reageert en ook iedere keer anders kan zijn. Ik ga binnenkort weer een sessie onder haar begeleiding doen. Dan wil ik het daarna ook vaker thuis gaan doen.”

~ Bart W. ~

“Ik heb onlangs een sessie TRE mogen volgen bij Simone.
Simone begeleidt je tijdens de sessie op een open, warme manier en met volledige respect voor je grenzen. Hierdoor kon ik het proces met vertrouwen aangaan. De ontlading van spanning was bijzonder om mee te mogen maken. Een hele nieuwe maar fijne ervaring/sensatie. Wat een diepe vorm van ontspanning met zich mee bracht die raakt. Een sessie waarbij Simone van begin tot eind oog heeft voor iedereen.”

~ Dyonne ~

“In de workshop die Simone verzorgde maakte ik voor het eerst kennis met TRE. Het was voor mij een aangename kennismaking. Ik vind het bijzonder dat mijn lichaam in staat is zichzelf op deze manier te ontdoen van opgebouwde spanningen. Simone begeleidde ons professioneel en rustig. Ook vertelde ze duidelijk de achtergronden en wat we mogelijk konden verwachten na afloop van de workshop. Een mooie ontspannen ervaring waar ik zeker mee doorga! Dank je wel.”

~ Carla ~

Mijn ervaring met TRE heb ik als heel positief ervaren. Jouw begeleiding voelde fijn en vertrouwd. Bijzonder hoe met vrij simpele oefeningen zoveel op gang kan worden gebracht. Ik ga er zeker thuis verder mee aan de slag. Heel fijn hoe Simone eerst de oefeningen voordoet, vervolgens begeleid en daarna bij iedereen de persoonlijke beleving uitvraagt. Ze is een betrokken en aandachtige trainer.

~ Tessa ~

Ik heb de TRE sessie als zeer prettig ervaren. Ik werd goed begeleid door Simone. Ze begint met een algemene inleiding waardoor al veel duidelijk wordt. Ze leidt je op een fijne manier door de oefeningen en bewaakt constant je welzijn. Ik ga zeker nog een keer een sessie doen en het thuis daarna ook oppakken. Ik voelde me namelijk heel ontspannen na de sessie.

~ Jorinde ~

“Ik ben erg te spreken over haar vriendelijke en professionele houding. Tijdens de TRE sessie heeft Simone duidelijke instructies gegeven en ook feedback op hoe ik de oefeningen het beste kan doen. De introductieworkshop heeft me geholpen wat vastzittende energie te ontladen. En toen ik thuis was ging het proces nog een paar uur door, met emoties die naar boven kwamen en gezien wilden worden. Uiteraard is dit niet voor iedereen hetzelfde, maar ik heb me voor, tijdens en na de sessie erg gesteund gevoeld door Simone en zou het iedereen die last heeft van de drukte van het dagelijks leven aanraden om op zijn minst 1 workshop te volgen bij Simone!”

~ Johanneke ~

TRE blijft een wonderbaarlijke ervaring. Elke keer is de ervaring weer anders. Ik doe het nu twee tot drie keer per week en ik lijk meer energie te krijgen. Ik voel mijn lichaam ook meer en de spanning in mijn lichaam neemt langzaam af. Zo bijzonder hoe TRE kan werken. Simone dank je wel dat je me ermee bekend maakte!

~ Theo ~

“Na drie workshops TRE van ongeveer anderhalf uur bij Simone heb veel geleerd. Ik ben een slechte slaper, maar heb gemerkt dat ik nu met 3 keer per week een paar minuutjes stress ontladen, ik nu beter slaap. Zo fijn. Ik ga er mee door en ben benieuwd wat het me nog meer zal geven.”

~ Margreet ~

Dat vrij simpele oefeningen voor veel ontlading zorgen! Bijzonder. Je hebt een fijne, rustige stem en legde de oefeningen goed uit. Het lukte me hierdoor ook echt om te ontspannen. Dank je wel.

~ Bernadette ~

Ik voel me meer ontspannen en ben ook minder moe.

Juist ademen

“Ik had altijd een hoge adem, veel spanning en was kortademig. Ik was al wel eens gewezen op mijn hoge adem en dat ik daardoor misschien zo gespannen was en zo moe. Ik heb van alles geprobeerd, ook via youtube veel filmpjes met adem oefeningen gevolgd. Maar het lukte me niet mijn adem laag te krijgen en belangrijker nog te houden. Via via kwam ik bij Simone terecht. Ze heeft een hele rustige, fijne stem die me al meteen deden ontspannen.  Na 5 adem- sessies en veel oefenen kan ik nu mijn adem laag houden. Ik voel me meer ontspannen en ben ook minder moe.”

~ Ella ~

De ene keer gaat het beter dan de andere keer. Maar... het geeft me altijd rust.

Leren mediteren

“Ik heb bij Simone verschillende manieren van mediteren geleerd. Simone legde de manieren goed uit en we gingen er in rust doorheen in een sessie, zo fijn. Na de sessies was ik volledig ontspannen. In het begin mediteerde ik thuis met een start opname van Simone. Nu doe ik het af en toe helemaal in stilte. De ene keer gaat het beter dan de andere keer. Maar… het geeft me altijd rust.”

~ Ria ~

WIL JE AL DIRECT AAN DE SLAG?

Ontvang mijn gratis Bodyscan

En ontdek wat bewust contact maken met jezelf in het nu als basis vaardigheid alvast voor jou kan doen!

Gratis Kennismakingsgesprek

Weet je niet zeker welke begeleiding het beste bij jou past?

Laten we in gesprek gaan… Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en ik help je bepalen welk aanbod het beste bij je past op dit moment.

Scroll naar boven