Qimare.nl

Coaching

Coaching in de natuur

In verbinding met de natuur, ga je je weer vrijer voelen


Zit je niet lekker in je vel, loop je vaak tegen dezelfde situaties of patronen aan die je maar niet kan doorbreken, waardoor dat knagende gevoel blijft van ‘het kan toch beter’? Of ben je fysiek en/of mentaal niet helemaal fit en heb je het nodig dat iemand even met je meekijkt, voelt en denkt op jouw ‘levenspad’? Ik help je graag je antwoorden te vinden, in de natuur.

Waarom is coachen in de natuur zo bevrijdend?
Al wandelend in de natuur kom je letterlijk en figuurlijk meer tot rust en laat je letterlijk de kunstmatige wereld even achter je. Je komt dichter bij jeZelf, je kern, jouw bron. En dan kan je vaak makkelijker voelen en uitleggen waar je hulp bij nodig hebt, waar je op dat moment tegen aanloopt. En door daarmee in verbinding te gaan, kan je ook (weer) ontdekken wat jouw talenten zijn.

Tijdens de coaching sessie wordt helder op welke manier je tot op heden bent omgegaan met situaties, welke manieren wel en welke manieren niet effectief waren voor wat je eigenlijk wil. Zaken uit het verleden die je in de weg zitten, maken we bewust contact mee en ruimen we op. Aan het einde van het coachingstraject ben je lichamelijk en geestelijk meer in balans en voel je je vrijer.

Simone straalt rust uit en geeft me vertrouwen mijn verhaal te kunnen doen.

LUISTEREN
naar wat er werkelijk in jou leeft

Ik wil jou graag helpen om op een eenvoudige manier (weer) in balans te komen en je tools mee te geven die balans te behouden. Dat kan met bijvoorbeeld bewuster bewegen, juist ademen, goede voeding en het ontrafelen en her-programmeren van onbewuste patronen. Om zo weer de lol van het leven te gaan zien en jouw talenten te ontdekken, welke je in kan zetten voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Hieronder staat beschreven wat ik je kan bieden.

Al wandelend tussen de bomen kon ik makkelijker mijn verhaal doen.
Bijzonder hoe Simone me leerde inzien waar mijn patronen vandaan kwamen.
De tips die ik gekregen heb zijn makkelijk dagelijks toe te passen.

Gratis Kennismakingsgesprek

Weet je niet zeker welke begeleiding het beste bij jou past?

Laten we in gesprek gaan… Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en ik help je bepalen welk aanbod het beste bij je past op dit moment.

Onder deskundige begeleiding van Simone pak ik de rust, goed voor mijn body en mind.

Scroll naar boven