Qimare.nl

Ademen

Juist ademen

Hoe adem je ‘goed’? Dat wil ik je graag leren

Door op een juiste manier te ademen krijg je meer ruimte, rust en energie.

We beschouwen ademen als vanzelfsprekend. Maar 70 tot 80 procent van onze energievoorraad is afhankelijk van de hoeveelheid zuurstof in ons lichaam. Als je je dat realiseert is het eigenlijk best bijzonder dat we niet meer aandacht
hebben voor onze adem en het verbeteren daarvan.
In onze hectische samenleving is het hebben van veel energie, dus lucht ontzettend belangrijk.

Daarom bied ik je graag 1 of meerdere ademsessies aan. Daarnaast geef ik sowieso aandacht aan de adem in alles wat ik aanbied.

Buikademen
De manier waarop je ademt, heeft een grote invloed op je stressniveau.
Ik leer je met name om op een juiste manier naar het lage buik- ademen te gaan. Met de buikadem, ook wel de natuurlijk ademen of middenrif- ademen genoemd, kun je alle spanning in je nek en schouders loslaten. Deze techniek gebruik ik ook in de coaching, yoga, mindfulness en manieren van meditatie.

Door het juiste buik- ademen kom je tot rust en wordt het rust en herstel gedeelte van je lichaam en brein geactiveerd.

Wil je dit ook eens ervaren? Neem dan gerust contact met me op om een afspraak te maken.

Simone straalt rust uit en geeft me vertrouwen mijn verhaal te kunnen doen.

LUISTEREN
naar wat er werkelijk in jou leeft

Ik wil jou graag helpen om op een eenvoudige manier (weer) in balans te komen en je tools mee te geven die balans te behouden. Dat kan met bijvoorbeeld bewuster bewegen, juist ademen, goede voeding en het ontrafelen en her-programmeren van onbewuste patronen. Om zo weer de lol van het leven te gaan zien en jouw talenten te ontdekken, welke je in kan zetten voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Hieronder staat beschreven wat ik je kan bieden.

Simone heeft me eenvoudige tools aangereikt waardoor ik tot rust ben gekomen en me weer laten inzien wat mijn talenten zijn.

Gratis Kennismakingsgesprek

Weet je niet zeker welke begeleiding het beste bij jou past?

Laten we in gesprek gaan… Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en ik help je bepalen welk aanbod het beste bij je past op dit moment.

Onder deskundige begeleiding van Simone pak ik de rust, goed voor mijn body en mind.

Scroll naar boven